Kapitel 16 - Sayni

Previous - Steffanis Persektiv Söndag
 De tittade på oss och började gå till oss. De började prata med oss och ställa fråger tills då killarna började sjunga. När de började, vart de helt knäpptysta. De vart helt förstelnade. Jag tittade på Zayn och han tittade in i mina ögon under hans solo. Känslan var obeskrivlig. Han mumlade de sista orden på solot, och jag vet inte om det var på grund av mig eller något annat. Deras 'vocal teacher' stoppade det hela och gick upp på scen och frågade Zayn varför han gjorde så. Han rodnade och tittade på mig. Han vifftade på huvudet som om han inte visste vrf. Louis gick fram och gav honom en busig, snabb putt på ryggen och de började fnissa lite. Hon gick av scenen och de började snart igen. Han tittade in i mina ögon och gav mig en snabb slängkyss innan de började sjunga igen. Jag är en riktigt lycklig tjej och det finns ingen på jorden som kan vara lyckligare, Oavsett hur snygg, eller rik personen är, så vet jag det.

20.00
Tänk att den förta konserten de gjort på länge faktist är redan idag. Tiden har gått så fort! Det känns som att det var igår då jag råkade gå in i Zayn påväg till hotellet. Det känns som att vi nyss kommit hit till London! Och nu var det första konserten av min KÄNDA pojkvän på ett tag! Helt otroligt! Plötsligt slår skärmen på och en film rullas. Det är killarna som kommer upp en och en där det står vad de gillar och inte gillar. Zayns bild kom upp och jag började läsa 'Likes: Chicken and loves Sayni' Hela kroppen bubblade. Jag kunde inte fatta att han ändrat det! 'Sayni' var fansens sätt att sätta ihop våra namn! Omg jag verkligen älskar honom han är den bästa. Näst sist kom Harrys och där stog det 'Likes: Cats and Henna'
"Oh MY GOD" hörde jag Jen bredvid mig. Jag och Jen hoppade på varran och kramade varran stort. Idag hade hon och jag klätt ut oss till fans. Vi hade köpt One Direction tröjor och hade på oss pannband och sminkat oss så som vi gjorde när vi var ungefär 15. Så att vi inte skulle se så vuxna ut. Vi ville se deras miner. Det stog 'I <3 Harry Styles' på Jennas tröja och 'I <3 Zayn Malik
' på min. Vi hade satt upp håret och hade låtsas hår i håret som slingor. De fick ju inte känna igen oss helt i publiken. Det ska ju bli en liten "surprice". Vi hade stå platser och stog näst längst fram i den stora klungan. Plötsligt sprang killarna ut. Jag och Jen härmade alla andra genom att hoppa och skrika högt. Fansen var helt hysteriska. Det var Dan, El och ordningsvakterna som visste att vi stog här. De tittade så att vi mådda bra hela tiden. Jag och Jen förstod inte varför eftersom varför ska de ha mer koll på oss en på fansen. De började sjunga 'Na Na Na' och näst in till alla skrek. Det var några som var lugna och sjöng med i låten men det var inte många. Förutom jag och Jen som stog där som fån. Sen kom vi på oss och började härma dem.
 
 
 
Några låtar hade gått och de hade pratat lite smått. Nu var de backstage och böt om till hösttema eller vad det nu var. Man fick se några sekunders bild på när de böt om men det man han se var när Zayn tog av dig t-shirten och när Louis tog av sig byxorna. Tätt in till det började en film rullas och alla skrek. Det där är min kille det! Sa jag när Zayn tog av sig t-shirten. Alla blängde på mig och såg på mig som om jag var dum i huvudet. Sedan kom jag på att vi spelade att vara fan. Efter någon minut precis innan killarna skulle komma drog en tjej i min tröja.
Hon lutade sig fram och började viska mot mig.
"Are you Steffani, Zayns girlfriend?" frågade hon mig. Jag lutade mig mot henne och tänkte ge henne värsta lögnen. Men jag är det värsta lögnaren på denns jord. Jag kan verkligen inte ljuga. Så jag sa sanningen.
"Yeah but pls daring don't tell anyone" hon nickade och la sedan något i min ficka. Jag hade ingen aning om vad det var men jag tänkte att jag skulle kolla det efter.
"I love you, you and Zayn are perfect as a couple and I love the way you make him so happy" Jag log och kramade henne.
"Thanks! I love you to! And thank you so much for the support!" svarade jag henne och hon såg chockad ut men jag vet inte varför. Nu ändrades hennes ansiktsuttryck till något helt annat och hon började titta på scenen och hoppade upp och ner. Jag tittade mot scenen och här kom killarna. De stog bakom mickarna och sjöng Use Somebody. Zayn tittade på mig men verkade inte reagera så stort. Han kunde bara inte släppa blicken. Sen kom refrängen och de skulle flytta platser lite grann och då släppte han blicken. FAN. Han märkte säkert att det är jag.
Jag tittade på Jen och hon på mig. 'Fan' mimade vi samtidigt mot varran. Någon drog i min arm på andra sidan om mig och jag tittade dit.
"OH MY GOD DID YOU SEE HOW HE LOOKED AT YOU OMG!" skrek hon och jag låtsades exalterad. "I'm SOOOO jell of his girlfriend Steffani!" skrek hon mot mig. Jag vet inte vad jag skulle säga.
"Yeah. Me to but they are cute together right?" hon tittade kontigt på mig.
"Yes but she's from sweden. And I think he should get a English girlfriend" sa hon och tittade bara på mig. Vi vände båda två blickarna mot killarna och sedan sa jag högt menat till henne.
"I love them as a couple" hon var tyst ett tag och sedan började hon som de flesta andra hoppa upp och ner och skrika.
 Precis när de slutat sjunga och Harry skulle börja prata så gick Paul som var den snällaste livvakten någonsin upp på kanten av scenen där Zayn och Niall stog. Han sa något till Zayn och Niall. Sedan sprang de till de andra och viskade det till dem. Harry pratade klart och de sa sedan meddelandet till Harry. De alla nickade och såg glada ut.
"We all know that this is the first concert on this tour. We just heard that we can take a fan from the croud to come up here and be with us when we read your incredible tweets" sa Harry och alla skrek. Paul gick mellan scenen och publiken och såg mig och Jen. "Paul pick someone" han nickade och tittade fortfarande på mig. Jag förde mitt huvut från höger till vänster. Jag vill inte att Zayn ska fatta att det är jag! Han tog en liten trappa framför där jag stog och sa till mig att jag skulle gå upp. Jag gjorde det och spelade helt skakis och helt chockad.
Niall hjälpte mig upp på scenen och tittade in i mina ögon. Han lutade sig fram och började viska.
"Why are you dressed like a fan Steff?" Oh my god... han märkte.
"I thought it was fun and we wanted to prank you. Jen is there and is dressed like a fan to" viskade jag och han förde mig till Zayn. Zayn tittade in i mina ögon och jag tittade ner i golvet. Han kommer depenetivt se att det är jag via ögonen om han ser in i dem. Jag tittade på Jen och hon såg chockad ut.
"Ok, Why do I reconize you?" frågade Zayn och förde micken till mig.
"I don't know" sa jag medans jag försökte skaka rösten så att han inte skulle höra att det är jag.
"And whats your name?" frågade han mig och jag tittade på Jen. 'Lane' mimade Jenna mot mig.
"Lane" svarade jag och tittade på Zayn. Han tittade in i mina ögon och log.
"Your such a bad lyer" sa han och la ifrån sig micken. Han la händerna runt min midja och drog mig tätt intill honom och kysste mig mjukt på läpparna. Killarna började vissla och klappa när de såg.
"Okay everyone. If you don't understand. That is Steffani, Zayns girlfriend. She and Jenna, Harrys girl, wanted to prank us, but unfortuantely it didn't work out" sa Niall och jag och Zayn slutade pussas och log mot varran. Det slutade med att vi började skratta och vi kramade varran. Han tog sin mick och förde den mot munnen.
"So.. did Paul know that she was here and all about the prank" fnissade Zayn och tittade på Paul. Han nickade och log mot oss. Jag tittade ut mot publiken och det var sååå sjukt mycket människor som var här för att se dem. "Okay so let's read the tweets!" sa Louis och tittade sedan mot mig och Zayn.
"So are you to going to snog eachother again or do you come here" vi skrattade och gick mer i mitten där de läser tweetsen. Han gav mig en puss och vände sig sedan om för att läsa.
"Aaaaaaaaaaaaaaaw" hörde man massor säga samtidigt i publiken. Vi log mot dem och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag tittade mot Jen och hon verkligen log brett mot mig. Jag gick fram till Paul och frågade om hon också kunde få komma upp. Han nickade och tog upp henne och hon sprang mot Harry som sprang mot henne och se hoppade på varran och gav varran en fet puss och log.
"So... let's read the tweets!" sa Louis och låtsades irriterad men sedan skrattade. Den första kom upp och det var Liam som hade valt den.
"Whats your best summer memory boys?? :) x" läste han ordagrant. Han frågade Louis och han sa att han inte visste men att den här konserten var en av de bästa eftersom det faktist är sommar just nu. Alla svarade och sedan kom de till Zayn. Han tänkte lite och gick mot mig. Han la ena armen runt min midja och förde micken mot läpparna.
"The night I got to learn Steff better on our first date" jag tittade på honom. Jag värkligen bubblade inombords av glädje. Det är helt otroligt hur jag har kunnat varit så lycklig att träffa den bästa killen i världen!
"So was mine" viskade jag till honom och märkte inte att alla hörde det eftersom han hade micken nära sig. Denna kväll var verkligen perfekt.
 
 
 
Jag och Jenna kom efter hela den underbara konserten till turné bussen och vräkte oss i den lilla tänkbara soffan som fanns i den. Detta var nog den lyxigaste bussen som existerar tror jag nog. Det var mer som en husvagn i buss form än en buss. Jag rotade i min ryggsäck jag hade med mig efter min rosa dagbok. Jag hade skrivit i den då och då denna sommar och jag måste ju skriva om den här underbara kvällen.
 
 
Kära Dagbok
Idag så hade killarna sin första konsert!
Jag och Jen klädde ut oss till fans och tänke att vi skulle 'Pranka' dem men det gick inte så bra.
De skulle ta upp ett fan på scenen och Paul visste att det var jag han såg men tog upp MIG på scenen iallafall. Niall märkte att det var jag på direkten och Louis oxå tror jag.
Eftersom han flinade när jag kom.
Zayn verkade inte förstå att det var jag för en han tittade in i mina ögon och när jag pratade.
 Det bästa var när han omfamnade mig och vi kysstes.
Detta var en av sommarens absoluta höjdpunkt.
Och Moments! när de sjöng den asså det var såååå vackert!
(Ja vi fick vara på scenen en hel låt PLUS när de läste tweets från fans).
Fansen är helt underbara och så förstående och snälla!
De är roliga och 'supportive' som man säger.
De är helt enkelt underbara. 1000000 poäng till Directioners! A
ja ska lägga ifrån mig boken nu.
Byebye xoxoxo
 
 
Inget kunde få mig att må sämre just nu!
 

Jag vet inte om jag ska kalla detta ett mellan kapitel eller inte men.. jaja.. KAPITEL 16 UTEEEEE!!! OMG!
Snälla tipsa bloggen till kompisar eller länka på twitter, tumblr, facebook och liknande! Det skulle göra mycket för mig! ÄLSKAR ER LÄSARE!!
Men iallafall... Vad tycks om 'konsert kapitlet'? ;) <3 xxx

RSS 2.0