Kapitel 13 - Face The Fact

Previous - Steffanis perspektiv
"Jen. Är du kär på riktigt nu då?" frågade jag och väntade.
"Jag frågade mig själv samma sak imorse" sa hon och pausade.
"Nå?" sa jag.
"Jag är fucking kär Steff. På riktigt. JAG ÄR KÄR I HARRY STYLES" skrek hon ut. "På riktigt, och han i mig" jag fnittrade lite och hon fortsatte flabba.
"Det känns som att jag dansar på rosa moln" sa hon lite ironiskt. Jag började skratta riktigt mycket. "Nej men seriöst jag känner mig bättre, mycket bättre, satans mycket bättre"
"Okej jag fattar" avbröt jag henne och fnittrade.
"än med honom än med idioten" sa hon. Jag kände på mig att hon satt och log. Precis som jag. Jag var ärligt talat glad för henne nu. Som bara den. Harry och hon skulle bli ett mycket gulligare par.

 
 
En vecka och en dag - 13:20
"WHAT?!" skrek jag ut mot honom. "You can't be serious!!" fortsatte jag. Jag satte mig ner på sängen och tittade ner i golvet. "I'm gonna miss you to much". Zayn tittade på mig oskyldigt. Men jag kan ju inget göra. Turné i london och irland i 6 veckor. Om 8 veckor ska jag vara tillbaka i sverige igen. Och om en vecka åker de. Faan.
"Babe" han tittade på mig fortfarande. "I wanna tell you one more thing" fan om det är något mer dåligt. "You can come with us in the Tour Bus" sa han och jag tittade upp mot honom. OMG. Deras turné buss? Fett kul. "And ofcourse Jen to sinse she's with Harry now" sa han och log brett mot mig. Jag ställde mig upp och kramade om honom. Men inte så att huvudet kom på axeln utan så att jag fortfarande kan titta in i hans ögon. Jag och Jen. ska med på deras turné.
"I love you" han log snett.
"I love you more" svarade han sedan.
"I love you more then you love me" sa jag och blinkade.
"Thats imposseble" det vart en liten tystnad mellan oss.
Vi kramade om varrandra. Inget hångel, ingen kyss elr puss. Inte äns på kinden. Bara en varm kram. Och det kändes ganska bra. Jag avbröt kramen och tittade upp på honom.
"Have you or someone of the boys told Jen?" frågade jag.
"I think Harry have told here or is going to" fick jag som svar. Om jag var ärlig så visste jag inte vad Jen var just nu. Det var som förra veckan. Vi var hos Louis och Harry igår och idag så vet jag inte vart hon är. Antagligen var hon väll hos Harry. Plötsligt slogs yterdörren upp. Jag hör mumlanden från en flicka. Jen. Hon är sur, arg. Vad har hänt?
 
Jennas Perspektiv -
"jävla apa" säger jag ut. Men tyst så att inte Steff ska höra mig.
"Steff jag är hemma bara så du vet"
Jag sneglade ner och såg Zayns skor bland de andra. Faan djävulens polare är här. Jävla fitt Harry. Är alla killar dumma i huvudet eller. En hel vecka av gull och finhet och nu börjar vi bråka. Första bråket efter en vecka. Pff.
Minnes bilderna kommer upp i mitt huvud. Smellen på kinden. Hur kunde människan fucking slå mig. Han måste blivit rasande. Fast han gjorde nog inte det så hårt elr menande. Och jag kanske fejkade tårarna jag fick då visst visst MEN han slog mig. Fucking helvetes apa jag ska nog bli lespisk. Inte för att jag är attraherad av kvinnor utan att det är ju bara kvinnor som är normalt puntade i huvudet på denna jord. Förutom bögar förstoss.
"What has happend" hörde jag Zayn viska till Steff ifrån hennes sovrum.
"I don't know" hörde jag Steff säga. "Let's find out"
Dörren öppnades sakta. Jag hade satt mig på pallen i vardagsrummet. Med händerna över ansiktet. Jag hade inget smink eftersom jag inte orkade ta på mig det idag. Att jag hade sprungit i regnet från honom ända hit. Det är ju långt. Och jag kände mig inte anfådd. Kan det hända när man är arg?
Jag kände Steffs och Zayns blick i nacken.
"Vad har hänt?" frågade Steff. Zayn har nog fattat vid det här laget att det är svenska.
"Nothing you should care about" sa jag ilsket och smått kaxigt och ställde mig upp.
Steff tittade frågande på mig. Jag tittade på henne. Hon såg orolig ut. Jag gick mot soffan och la mig i stort sätt över hela soffan. Jag tog kontrollen och satte på Mtv. Det var Bevis and Buthead på så jag böt. Jag behöver lita drama på tv inte humor. Minnes bilderna kom tillbaka. Hur vi skrek på varran. Alla fula ord och meningar. Allt dåligt som kom ut ur oss. Och jag kommer inte äns ihåg hur bråket starta. Jag får minnes bild av smällen igen. Hur smärtan spred sig. Inte för att det gjorde så jätte ont. Jag kommer ihåg hur tårarna kom. Inte för att det gjorde ont, nej inte darför. Utan för att han är kapabel till att slå mig. Jag kommer aldrig våga vara med honom. Slag från någon som inte är en liten skoj putt på axeln är jag nästan lite rädd för, jag har en smått fobi för det.
Jag känner hur en liten tår kommer ner på kinden. Jag torkar bort den och håller de andra inne.
"Jen. Vad hände? På riktigt?" Jag kände hennes frågande blick medans hon satte sig vid fotändan av mig på soffan. Jag tittade snett på Zayn och tillbaka på Steff. Jag märkte att hon såg det.
"Om han går" sa jag och kämpade fortfarande med att hålla tillbaka tårarna.
 
 
Harrys Perspektiv -
Jag satt på sängen inne på rummet. Armbågarna på låren, böjda med händerna tryckande på ansiktet. Tårarna sprutade. Chockad, besviken, arg men ledsen. Jag kan gråta over rätt mycket. Men det här. Det var inte samma sak. Jag slog henne. Rakt på kinden. Hennes blick. Tårarna som rann. Orden som kom ur hennes mun. Tystnaden efter mitt största misstag i hela mitt liv. Jag gjorde det verkligen. Hur kunde jag? Jag hörde någon knacka på dörren. Inte var det Lou. Han skulle bara klampa in. Jag menar, han bor ju här. Jag struntade i att någon knackade och satt och snyftade lite till. Till slut hör jag att hantaget går ner och att dörren öppnas. Jag håller tillbaka tårarna och lyssnar på vad personen gör. Personen tar av sig jackan. Men inte skorna. Då är det inte Jenna. Hon tar ALLTID av sig skorna. Personen går mot sovrummet jag är i. Han knackar. Jag ställde mig upp hastigt och låste dörren. Vem var det?
"Harry open, Its Zayn" Vad gjorde han här? nu? Jag gjorde som han sa och låste upp. Jag la handen på det kalla handtaget och vred om den och öppnade dörren. Där stog han och tittade. Hans undrande blick gick mig på nervern. Fast ändå inte. Jag var i chocktillstånd. Jag slog henne. "Have you cried?" frågade han efter att ha iaktagit mig.  
"Yeah" jag drog bort en halvt torkat tår på kinden. Det brännde i ansiktet. Antagligen av mitt självhat.
"So, What is this drama between you and Jen all about?" frågade han undrande. Jag svarade inte. Minnesbilderna kom tillbaka. Hennes hesa röst efter alla starka ord. Efter tårarna. Hur hon satte hastigt på sig skor och jacka och sprang ut från lägenheten. Ner för trappan. Hur jag skrek om förlåtande efter henne. Hur hon sprang medans tårarna föll. När hon sprang med handen på kinden ut i regnet. Tårarna tröck bakom ögonen när jag tänkte på det. 'när hon sprang med handen på kinden ut i regnet' - förtvivlad. chockad. och fullständigt krossad. Där kom tårarna. Jag torkade bort tår efter tår på ansiktet.
"How did this happend?" frågade Zayn. Han la en arm runt ryggen och klappade på min vänstra axel.
Jag harklade och sträckte på mig.
"It" jag fick knappt ut några ord alls. Det var jobbigt. Jag känner mig som en fullständigt korkat rövhål ett äckel, en idiot.
"It?" zayn var tålmodig han väntade bara på ett svar.
"It allstarted with that I told her about the UK and Irland tour" jag tog ett djupt andetag och fortsatte. "she gotted sad that we wouldn't meet in 6 weeks" jag harklade mig igen och berättade bit för bit. "She gotted angrier and when I were suposed to tell that she could come with us we started to fight about other small stuff" zayn lyssnade på vartända ord och nickade efter varje mening. "And then.." jag fick inte ut orden ur mig. Den sista delen gav mig tunghäfta. Jag känner att jag knappt kan andas när jag tänker på det. Det var så fruktansvärt. Helt avskyvärt. Den sista delen innan hon sprang ut i regnet. Det sista som gav henne tårar. Det ville inte komma fram alls.
"What happend after Harry? Tell me" han lät smått som en kurator och han kommer säkert komma med sitt kurator snack senare.
"I sl-pt hr" orden ville inte komma fram. Jag villa bara stänga in meningen bakom lås och bom och aldrig låta det användas igen. Jag önskar jag kunde bomma igen hela händelsen. Att detta aldrig hade hänt.
"What Harry?"
"i-hit-hr" jag mumlade ut några några konsonanter men inget mer.
"Harry you mumble, I can't hear what you saying" frågan gick mig på nerverna. Vad vill han a mig? Jag ställde mig upp och andades smått hetsigt.
"I HIT HER! LIKE 'BAM' RIGHT ON HER CHEEK" tårarna bara kom nu. Jag kunde inte hålla dem tillbaka längre.
"Harry, sit down" hans ord var smått lugnande eller hans lugn gjorde det liksom lugnande. Jag satte mig ner långsamt på sängen igen. Jag känner hur Zayns blick trycker på mig.
"Where is Harry?" sa han efter en lång stund tystnad. Vad menade han med det?
"I'm Harry, I'm here" sa jag bara och sneglade på Zayn.
"How does Harry feel?" frågade han undrande.
"Awful" att prata om mig i tredje person kändes smått konstigt men ändå bra.
"What did Harry do?" jag spelade med i att prata om mig i tredje person.
"Harry hurted a girl he really like" sa jag och suckade.
"So he likes this girl"
"He loves this girl"
"What did Harry do?" frågade han igen.
"He hurted the girl he loves, the girl of his life" jag kunde inte fatta fortfarande att jag slog henne.
"Does Harry regret it?"
"He really do, more than anything else" svarade jag. Jag tänkte inte igenom svaren alls. Jag brukar alltid tänka igenom mina svar. Men nu bara kom orden. Rakt ut bara. Inget tänkande bara känslor.
"What is Harry going to do about all this?" frågade han och tittade på mig fortfarande.
"I don't know. Jenna hates me and she actuately should and I know she'll never forgive me and am a totally asshole" det fanns inget jag kunde göra. Medans jag pratade kom det en tår då och då ner för kinderna.
"You have faced the fact that you actuately hit her" han tog ett andetag och fortsatte. "You know everyone does huuuuge mistakes and one of yours did just happend, leave her alone for today and find her tomorrow and tell her your love for her and the big mistake. She needs to face the fact to. She'll forgive you. Because we all know you and you'll never do the same mistake again. And specially not that!" han tittade fortfarande på mig. Han tittade inte bort en ända gång. "And we all know she loves you. You know from inside no matter what" han ställde sig upp. Han gick mot dörren och öppnade den. Sedan till hallen och satte på sig jackan. "Just give her time if she needs it" jag nickade medans han sa allting. Nu hoppades jag bara på att han hade rätt.
"Bye Haz" det vart tyst men plötsligt stängdes dörren. 
Nu får vi bara hoppas på det bästa.

KAPITEL 13!!! OCH GUD! Min statistik i läsare har gått rakt upp! Jag är så glad över att ha vunnit tävlingen på onedirectionsweden.se TACK SÅ SJUK MYCKET! Att en lapp kan göra en så glad asså jag är i ett chocktillstånd för tillfället!
Förlåt för att kapitlet inte är världs lång men jag skrev värsta kapitlet hela kvällen igår och heeeela dagen idag och när jag skulle infoga collage stängdes datorn av och allt försvann :'( så skrev om det idag/inatt

Hoppas det blev bra iallafall! 35 kommentarer till kapitel 14?  ~Emilia xx
(Faaaceeboook-siiidaaa---gilla!)

Kapitel 12 - I love you

Previous - Lördag (ca 9:10) Seffanis Perspektiv;
Jag knappade in hennes nummer på mobilen och ringde. Det gick 2 signaler och jag hörde en röst:
"Sscchh! Ring igen om en timme" och la på. Jag tittade på mobilen och rynkade pannan.
"Haha, what happend" frågade Zayn å fnissade lite medans han tittade lite smått undrande på mig.
"She said 'Sscchh call me in un hour'" sa jag och fnissade lite jag med. Jag gick in på min och Jennas meddelanden på mobilen och började skriva in ett meddelande till henne.
"Vart är du? :) x" jag tröck på skicka och efter ett par sekunder fick jag ett svar från henne.
"Jag berättar sen. Mycket har hänt på en natt x" fick jag som svar och jag låste mobilen igen.
"Do you wanna sleep one more hour?" frågade jag Zayn å han nickade. Han kramade om mig runt midjan och jag kramade tillbaka. Efter bara några minuter sov jag tungt, jag var så lycklig med Zayn.

 
Jag ser en båt. Jag ser mig själv på båten. Med Zayn. Jag blinkar ett par gånger och ser nu ut över havet. Jag vänder mig om och ser panikslagna personer överallt. Alla är desperata över att överleva. Vattnet stiger mig om fötterna och jag kramar om Zayn. 'I can't swim' säger han men det är inte riktigt likt hans röst. Plötsligt är vi undervatten. Jag får ingen luft, Zayn är borta, jag får panik. Jag kan inte tänka. Hjärtat kämpar, men ger upp.


10:40
Jag vaknar upp med ett ryck. Jag setter mig upp och tittar efter vatten så långt ögat kan nå. Men jag ser ingenting. Jag ropar på Zayn efter att ha lugnat mig och efter att jag fattat att det var en dröm.
"Zayn?" ropade jag ut i luften och väntade på svar. Jag hörde steg efter steg som kom och öppnade dörren.
"What is it babe?" sa han och jag pustade ut.
"Nothing, I just wondered if you were home" sa jag och blinkade mot honom. Han flinade lite och satte sig på sängen.
"I'm right here babe" sa han och tittade in i mina ögon. Jag kom å tänka på drömmen och rös till. "What is it babe?" frågade han och jag tittade på hans han som for till min och höll om den.
"I had a bad dream" sa jag och suckade.
"Wanna talk about it or should we just not talk about it and forget it?" sa han och tittade nästan lite oroligt på mig.
"We just not talk about it" sa jag och log mot honom. Han pustade smått ut och såg lite busig ut.
"Zayn?" sa jag medans han ställde sig upp och tog ena armen runt mina lår och den andera runt min rygg. Han spände till och lyffte mig upp som en slags prinsessa.
"ZAYN!" skrek jag och skrattade medans orden kom ut. "Put me DOWN!" skrattade jag ut och han fortsatte gå. Han skrattade samtidigt som han entligen la mig på soffan. Han la sig på mig och började kittla mig. "Zayn! S-s-s-STOP IT!" skrattade jag ut och skrek samtidigt. Han slutade tillslut och tittade rakt in i mina ögon. Han hade ena handen runt min midja och jag kände hur han lekte med baksidan av shortan med ena fingret.
Han lutade fram och det vart en lång varig kyss som var helt underbar. Vi satt där ett tag men tillslut reste sig Zayn upp och började gå mot den lilla köks delen som fanns här. Jag iaktog honom medans jag satte mig upp. Han vände sig om och bar på två tallrikar med ostmackor och två koppar choklad.
"When did you do all this?" frågade jag honom lite förvånat och väntade på svar.
"When you were asleep" han tog en liten pause och log brett mot mig. "I just finished when you called me" sa han och log mot mig och gav fram ena brickan till mig. Vi satt och åt ett tag och det påminnde mig om hemma. Mamma brukar alltig göra macka och varm choklad när jag är sjuk eller göra det till frulle när vi inte ätit det på länge. Jag saknade mamma riktigt mycket. Jag ville bara gå till henne och krama henne. Att vara borta från sin mamma nästan hela sommarlovet är lite jobbigt. Fast man måste ju vänja sig jag menar.. om 1 år flyttar jag väll hem ifrån och då måste jag ju leva henne och tåla att jag inte ser henne varje dag. Då kommer jag nog flytta hit. Och kanske när jag eller mamma har pengar så kan hon komma och hälsa på. Jag har alltid viljat på i London och när jag är 18 får jag bestämma själv. Jag ställde ifrån mig disken och tackade för maten med en stor bamsekram till Zayn och gick in på rummet för att byta om. Jag tog av mig legginsen jag hde på mig och knäppte upp shortan. Plötsligt hoppade jag till eftersom Zayn plötsligt öppnade dörren. Jag kännde hur jag vart röd i ansiktet eftersom jag inte gillar att byta om inför andra. De har jag aldrig gillat. Jag känner mig liksom obekväm då. 
"Hello Sexy" sa han och gick mot mig. Jag tittade mot hans ögon men han tittade bara upp och ner på min kropp. Detta är första gången någon 'spanar in mig' (så vitt jag vet) så det kändes lite ovant.
"You talking to me like it was a week since we met and it was maybe 5 minutes ago."
"Yeah" sa han och tog ett andetag. "You looking good" sa han och blinkade mot mig. Han har ju sätt mig i underkläder förut. Tror jag. Jag fnittrade lite och svarade.
"You looking better" sa jag och tittade 'sexigt' på honom så som de gör i filmer. "Or should I say hotter" sa jag och gick sakta mot honom. Han la sina händer på min midja och förde tummarna upp och ner. Jag tar tag i tröj-kanten på baseboll jackan och trycker in honom mot mig och kysser honom hårt. Han kysser tillbaka och vi båda ramlar på sängen. Det utväcklas till en tungkyss men inget mer. Vi avbröts av att min mobil vibbrerade starkt på byrån. Jag ställde mig upp och kände Zayn ta tag i min hand.
"Can't you wait?"  sa han och tittade på mig. Jag ville verkligen gulla lite mer med honom. Jag tittade på mobilen och såg att det var Jenna. Jag undrade verkligen vart hon var någonstans.
"I can wait" svarade jag honom och stort sätt föll ner mot honom i sängen igen.



Jennas Perspektiv -
"varför svarar hon inte jag vill ju prata!" nästan skrek jag ut högt och fnittrade lite efter. Igår kväll var det bästa på länge. Nej. Det var det bästa i mitt liv. Min oskuld, var borta. Men det var härligt. Och jag är helt och hållet kär. På ett säkert och bra sätt. Dunder kär. Tror jag.
"What?" hörde jag Harry säga bakom mig.
"Oh so your awake now?" jag vände mig om och tittade in i hans vackra ögon.
"Come here sexy" sa han med ett busigt léende på läparna. Jag la mig bredvid honom och han krama om mig.
"How long have you liked me?" sa jag efter en lång tystnad. "You know, that way" sa jag och väntade på svar.
"I don't like you to be honest" Jag satte mig upp och kände ilskan komma ut i kroppen. Är alla killar idioter.
Vid den här stunden var jag nära att nita honom. Jag gjorde mig smått beredd för att krossa hans fejs precis innan han öppnade munnen. "I don't like you" han tog ett andetag. "I love you" sa han och jag kände hur rodnaden kom fram i ansiktet. Det vart smått pinsamt pga att han säkert såg mitt arga ansikts uttryck.
"Oh" sa jag bara och la mig ner mot han. Ärligt. Jag var kär som bara den. Och han ÄLSKAR mig. Tydligen.
Det kändes lite konstigt och annorlunda. Jag visste inte vad jag skulle säga. Älskar jag honom tillbaka eller inte? Jag menar. Han har min oskuld i sina händer. Jag funderade länge och Harry nästan somnade igen. Men innan han jag svara.
"I, I think I love you to Harry" sa jag lite osäkert.
"You think?" sa han lite hest.
Jag tänkte ett tag. Eftersom jag inte vet 100% säkert. Han tittade in i mina ögon och jag fullständigt drunkna i dem. Pirret i magen kom fram. Nu var jag säker, jag var så jävla säker.
"I know" sa jag och tog en pause och upprepade. "I fucking know, I really love you" jag kände mig nästan smått upprörd av att säga det. "Oh my god I love you Harry" han kramade om mig och jag tog imot den. "I really love you, Harry Styles"
"And I really love you to" sa han med sin mjuka mörka röst.
 
 
 
Steffanis Perspektiv - 14:05
Halva dagen hade gått och jag och Zayn var påväg hem från gallerian. Vi glömde köpa mat igår till idag när vi var där så jag och Zayn gjorde det idag. Zayn har tagit några bilder med fans och till och med jag har fått vara med på en bild med ett fan som verkligen stöttade oss. Hon var riktigt snäll. Jag klickade in på twitter och såg att jag fått ca 10 000 mer följare. "Oh Holy Shit" tänkte jag högt utan att faktist tänka på att jag sa det ut i luften.
"What is it?" sa Zayn och tittade oroande på mig.
"Nothing" sa jag och tog ett andetag. "I just got chocked of how many followers I have on twitter" sa jag och han flinade lite och log. Vi gick vidare och jag tittade på nya tweets jag hade fått. Det var riktigt många.
'Go to hell' läste jag och bläddrade ner. 'I don't care if you are with him now. He can't love a ugly girl like you' jag kände tårarna bakom ögonen som bara ville tränga sig fram men jag stog emot. 'Fuck you steffani, go and die'
'Whore.' nästa... 'You can't be together, he'll never love you' där sprack det. Nu rann bara tårarna, det bara sprutade ut massa tårar. Jag verkligen hatade hur vissa betedde sig. Hur kan de vilja såra andra såhär? De känner inte mig. De vet inte hur jag är! Jag såg hur Zayn stannade upp och tittade på mig.
"Oh god, babe what is it?" frågade han och försökte få ögonkontakt med mig. Men jag ville inte titta in i hans ögon för då skulle han få se hur sårad jag är och jag vill inte få honom sårad.
"It's just" fick jag bara fram. Det kom inte ut några ord alls bara snyftningar och tårar.
"What babe?" sa han och jag gav honom telefonen. Han läste och jag tittade på honom. Jag såg hans ledsna blick som nu såg lite arg ut. "I so can't call them directioners" sa han och gav tillbaka mobilen till mig och tog upp sin. Jag tittade snabbt vad han gjorde och han klickade på twitter. Jag tittade tillbaka till min mobil och tog ett andetag:
"What are you doing?" snyftade jag fram men harklade mig.
"Giving the haters a tweet" sa han och sedan tittade på mig. "I love you so much Steff" sa han och kramade om mig. Han avslutade den tröstande kramen och vi började sakta gå. Han tröck på tweet knappen och jag väntade med att titta vad han skrev för än vi var hemma. Vi började prata om annat och han verkligen försökte muntra upp mig och det hjälpte smått. Men jag var fortfarande sårad av deras hårda ord.
Jag svalde hårt 'fuck haters, de kan ta sig i röven' tänkte jag och log för mig själv. 'posetiv ska jag vara och vara stark' tänkte jag på nytt och tittade på zayn. Jag vart varm inom bords och nu tittade han tillbaka på mig igen. Han stannade upp och vi tittade på varran länge. Han såg busig ut.
"Zayn NO, NOT AGAIN!" skrek jag medans han bar upp mig över axeln. "OMG ZAYN LET ME DOWN!" skrek jag och skrattade samtidigt. Han skrattade och lyfte ner mig i 'bröllops ställning' eller vad man ska kalla det som imorse. Ena armen runt ryggen och andra runt knäna. Han tittade in i mina ögon och gick samtidigt. Jag var verkligen kär i honom. Djupt kär. Inget kan dämpa mig nu. Inte äns dem på twitter. Zayn släppte ner mig och vi gick in i porten till hotellet. Vi gick in i hotellrummet och vi satte oss i soffan. Jag lutade mig mot hans axel medans han hade sin hand vid min midjan och fingerlekte med tröjkanten.
Jag gick in på twitter och tittade trenderna. Näst längst upp stog det 'Zayn + Steff' Jag log brett och visade Zayn. Han log också och gav mig en puss på pannan. Jag tittade på mobilen och gick in på 'Anslut' och såg zayns tweet. 'I'm Pist OFF! Are you happy know? You made me sad, really sad. You giving @SteffaniLinder so much hate. Just stop and respect her, you don't know here. I love her! I really do! Deal with it" 
50+ retweets 50+ favoritmarkeringar .
"Oh my god how I love you Zayn!" sa jag oväntat högt. Jag tittade upp på honom och han böjde sig ner för en kyss. Jag kände hur det vibbrerade i byxfickan. Jag avbröt våran kyss och tog upp mobilen. Det var Harry som ringde. Jag ställde  mig upp och gick smått iväg som jag nästan alltid gör när jag pratar i telefon.
"Who is it?" hörde jag Zayn säga.
"Haz" svarade jag med en lite undrande blick. Zayn lyfte på ena ögonbrynet som han gör ibland och det fick mig att skratta. Jag svarade och tog ett andetag. "Hello Harry?" sa jag frågande och väntade på svar.
"STEFFANI FÖR FAN vi MÅSTE prata och på SVENSKA så att varken Harry eller Zayn fattar" hörde jag Jenna skrika i luren. "Okay it's Jenna" sa jag till Zayn och la luren mot örat igen. Zayn tittade frågande på mig men jag vände mig om och fortsatte samtalet. "Varför har du Harrys mobil?" frågade jag och väntade igen på svar.
"Jo." sa hon och suckade. "Lång historia som jag ska berätta  nu.. ja, vart börjar jag" sa hon och suckade igen.
"Jag och Rick" började hon.
"Ja?" sa jag frågande och det vart en tyst paus mellan oss.
"Jag har kommit fram att han är ett stort rövhål och vi har gjort slut" sa hon snabbt.
"Vänta... VA?!" nästan skrek jag ut.
"What is it babe?" hörde jag Zayn fråga.
"Zayn, I'll talk to ya later after this ok" sa jag och gick in till sovrummet. "VAD FAN SA DU" ropade jag ut till henne. "Du han inte mena allvar! du och han är ju paret asså WHAT!" sa jag. Jag var riktigt förvånad. Jag la handen över munnen och bara stog och gapade.
"Ja men asså han var otrogen och skit" sa hon och tystnade.
"Och du låter inte äns ledsen" sa jag och gapade fortfarande.
"Tro mig. Jag var riktigt krossad men" hon tystnade igen.
"Oj. jag är hemskt ledsen Jen asså oh my god asså Jen är du ok" sa jag. Jag visste inte vad jag skulle säga.
"Jag mår bättre än bäst" sa hon. Hon lät faktist bra. Men hur kan hon efter deras perfekta förhållande. Vilken idiot han är som är otrogen. Han är som hon uttryckte det, ett rövhål.
"Hur kan du må bra efter detta?" frågade jag henne och hon tog ett andetag. Det hördes.
"Jo, Harry kom in och" sa hon och jag väntade tålmodigt på vad hon skulle säga här näst.
"vi pratade och jag var fortfarande arg och uppspelt. Och jag är typ kär i han" hon tog ett andetag. "kortfattat" sa hon och jag log.
"Men gud vad gulligt!" ropade jag ut i luften. Jag har sätt tendenser på Harry att han gillar Jen.
"Han typ" hon tog ett andetag till och mumlade. "---tog---uld"
"Va?" sa jag. Hon mumlade kraftigt.
"Han--tal-skuld"
"Vad säger du Jenna?" sa jag och vart nästan lite irriterad att hon mumla så mkt.
"Han tog min oskuld" sa hon och tystnade. Jag tappade hakan. De har haft...
"Hade NI SEX" sa jag uppspelt och högt. Jag hörde steg mot dörren. Dörren öppnades och jag såg Zayn.
"You said that loud and I think I understand that you just said" sa Zayn och hade smått också tappat hakan.
"Zayn... we talk later ok?"
"Ok babe" sa han och gick ut och stängde dörren försiktigt.
"VA?!" hörde jag Jen säga andra sidan luren. "FATTA HAN?!" skrek hon.
"Ja det gjorde han. Men asså det är väll inte så farligt. Det är min pojkvän och Haz bästa polare" sa jag och suckade. "Asså jag kan fan inte se dig och Harry göra DET framför mig" sa jag och fnissa lite.
"Du, jag vill bara säga" sa hon och tog en paus. "Det var den bästa natten i mitt liv" sa hon och jag log för mig själv.
"Bättre än när vi säg de dära killarna bada nakna mitt i natten när vi var 13?" sa jag och skrattade.
"Den var svår den" sa hon och började skratta. "men ja, till och med bättre än det"
Hon lät glad. Bättre än förväntat. MYCKET bättre än förväntad om man ska vara tydlig. Harry gjorde henne glad. Men... var hon kär på riktigt eller var han bara en liten tröst nalle?
"Jen. Är du kär på riktigt nu då?" frågade jag och väntade.
"Jag frågade mig själv samma sak imorse" sa hon och pausade.
"Nå?" sa jag.
"Jag är fucking kär Steff. På riktigt. JAG ÄR KÄR I HARRY STYLES" skrek hon ut. "På riktigt, och han i mig" jag fnittrade lite och hon fortsatte flabba.
"Det känns som att jag dansar på rosa moln" sa hon lite ironiskt. Jag började skratta riktigt mycket. "Nej men seriöst jag känner mig bättre, mycket bättre, satans mycket bättre"
"Okej jag fattar" avbröt jag henne och fnittrade.
"än med honom än med idioten" sa hon. Jag kände på mig att hon satt och log. Precis som jag. Jag var ärligt talat glad för henne nu. Som bara den. Harry och hon skulle bli ett mycket gulligare par.
 
KAAAAAAPIIIIITEEEEL 12!! JAA! Såå... jag har inte skrivit så mycket och aktivt nej jag vet. Men... iallafall!! Vad tycks om kapitlet? 5 kommentarer och jag börjar DIREKT skriva efter hela midsommar firandet. 13 kommentarer och jag publicerar det efter midsommar firandet!
---->  Kolla in och gilla facebook sidan! Ni får Sneak Peaks, info, tid och datum och annat smått och gott! http://www.facebook.com/#!/EqualsLoveNovell/ 

RSS 2.0