Kapitel 3 - Do we know you?

Previous-
"Excuse babe but we need to go now!" sa han med lockarna och drog i killen som jag olyckligtvis krockade i.
"I hope we see you later" sa jag och vinkade.
"Yeah hope so" sa han tillbaka och började gå medans han vinkade.
"Byebye" hörde jag honom säga.
"Adios" sa jag och fnittrade lite. Mina kinder hettade fortfarande men jag kände mig lättad att han inte tog illa upp.
Och jag hoppades verkligen vi skulle ses igen. Han var ju väldigt snygg. Jag började gå mot Jen som tagit ur allt vårt bagage och som tittade surt på mig.
"Vem var det där och vad hände nu då? En ny flört eller?" sa hon och blinka med ena ögat mot mig.
"Nej. För det första har jag ingen chans på honom och för det andra, såg du inte vad som hände?"
"Jo jag såg. Vad heter han?"
"Jag vet faktist inte."
"Vet du inte?!" Skrek hon ut i luften.
"Nej borde jag?" svarade jag förvånad.
"JAA!!" svarade hon i en aning starkare tonart.
"okej?" sa jag o fattade inte riktigt vad hon menade.
"Aja men du skulle ju ha haffat honom" sa hon och lät besviken.
Jag brast ut i skratt och tog mina saker och gick in i hotellet som inte alls var så markvärdig.



Jennas Perspektiv - 
Jag öppnade ögonen och såg ett tak jag aldrig sett förut. Jag satte mig upp och hela rummet var främmande.
WOW! Jag skrek till lite och la ena handen mot min min för att kväva ett högre ljud.
"Juste jag är...JA!" tänkte jag. "Jag är i London! I LONDON!" tänkte jag högt. Hur kunde jag inte minnas rummet från igår-kväll?
Det måste varit mörkt och jag måste ha varit trött, antog jag. Rummet var ljust eftersom allt var målat i vitt. Det fanns några tavlor på väggarna och 1 byrå. Mitt rum var väldigt fint. Jag slängde en blick mot klockan och såg att den stog på 11. Jag fick en mini chock och gick med pyamasen mot Steff's rum. Hennes rum var jätte fint det också. Hennes rum var väldigt likt mitt. Hon hade bäddat sängen och inte låg hon ju där.
Jag började gå mot köket och tittade in i vardagsrummet på vägen. Där satt Steff och tittade på Tv. Jag gick in i rummet och ställde mig bakom Steff. Hon hade Mtv på där de visade "The Hits Of The Week".
"Varför väckte du mig inte?" frågade jag och lät väldigt nyvaken.
"Jag vaknade själv precis" sa hon medans hon jäspade.
"Du vet väll att klockan är typ 11?" sa jag efter en liten tystnad.
"VA?!" Utbrast hon och tittade förbryllat på klockan. "VI HAR MISSAR FRUKOSTEN!" ropade hon ut i luften och såg orolig ut.
"Men Steff, chilla. Vi kan åka och käka brunch på något ställe. Vi är i London!" sa jag. "Let's go and find something!" Sa jag och började gå mot mitt sovrum och rotade bland mina kläder. Och hittade en stickad topp som var lite genomskinlig pch ett par svarta skin shorts och ett par tunna leggins som gick ner till knäna. Jag satte på mig några armband och ett halsband och en jeopardmönstrad sjal. Jag sprang in i Steffs rum och stog och glodde på henne och hon på mig.
"Du är ju skit snygg" sa vi sammtidigt och brast ut i skratt. Steff hade på sig en beige, skitsnygg tröja med tryck på och ett bar slitna, svarta jeans. Hon hade även på sig ett läderarmband som passade kläderna perfekt. Hon hade inte gjort något speciellt med håret alls.
"De där shortsen har jag aldrig sätt förut!" sa hon efter vi hade iaktagit varandras outfit.
"Jag köpte dem förra veckan. Det kanske är darför du inte känner igen dem snyggo!" sa jag och la märke till en mascara klump som låg på Steffs kind.
"Ska du säga" sa hon medans jag gick fram mot henne. Jag slickade på tummen och tog bort mascara. Hon tittade konstigt på mig och brast ut i skratt och sa:
"Vad gör du? Usch!" sa hon och torkade kinden.
"Ja om du vill ha mascara över hela ansiktet så visst" sa jag och blinkade mot henne.
"VA!" ropade hon ut och sprang till spegeln och tittade in i den. "Vadå mascara över hela ansiktet?" sa hon och vände sig om frågande.
"Nej jag tog ju bort det" sa jag och blinkade lite och gick och hämtade handväskan och tog på mig mina sneakers. Steff kom rakt efter mig och hade tagit på sig en N.Y-keps och satte på sig sina sneakers.
"Kom så drar vi" nästan ropade hon ut o små sprang ner för trapporna efter att jag låst hotell-rummet.
"Vääääääääntaaaa" sa jag och sprang sedan efter henne.



Steffanis Perspektiv -
Vi hade gått ett tag och till slut stog vi nu i en kö på ett litet gulligt kafé. Det var små runda bord  i olika storlekar. De minsta var för ett par personer och de största var för ca 8 personer. Vi kom fram i kön och jag beställde en bubbel-vatten och en kyckling macka med fiber-baguette och massa grönsaker. Jen köpte en toast och en cappuccino. Det tog lång tid för servisen men det gjorde inget. De var så trevliga i kassan gemfört med hur det oftast var í sverige. Det var alltid någon sur tant som inte ens hälsade trevligt eller frågade om man ville ha kvittot. Nä, london var till och med bättre i humöret. Enligt mig iallafall.
Vi fick tillslut våra saker och satte oss vid glasväggen på kafét och började smaska på våra mackor.
"Onyttiga unge" sa jag efter våran tystnad från hela vägen från kaféets port till bordet.
"vadå?" frågade Jen oförstående.
"En cappuccino med grädde och kanel på och en toast med säkert tio tusen kalorier i" sa jag och lät lite som någon slags snobb.
"Bara för att jag tar det jag vill ha och inte går på diet" sa hon och blinkade lite mot mig och flinade.
"Som om jag går på diet" sa jag och började fnittra lite åt några killar som ståg längre bort och skrattade åt en av dem.
"Vad skrattar du åt?" frågade Jen efter att ha tittat runt lite grann.
Jag skrattade lite och pekade smått mot killarna ca 15 meter bakom henne. Jen tittade diskret bakom axeln och hon vände sig om direkt mot mig och började själv fnittra.  Jag förstår det eftersom den blonda av dem har spillt dricka på sina byxor på helt fel ställe.
"Misstålk" sa Jen och tittade dit igen. Jag började räkna antalet på killarna medans jag fnittrade åt Jennas kommentar. 1,2,3,4.. och 5. 5 st var dem. Jag fick syn på en av dem och tyckte han var väldigt snygg.
"Är det bara jag som känner igen den dära lite utlänska av dom?" frågade jag Jen och hon tittade bakot änu en gång lite diskret. Precis som hon hade gjort tidigare.
"Ja, det är nog bara du" sa hon efter en stunds tänkande och satte tänderna i sin toast igen. Jag studerade personen och märkte att han tittade mot vårt håll. Han mötte mina ögon och jag hans. Choklad bruna var dem, och väldigt vackra. Jag tittade ner blygt på min macka och pillade lite på den samtidigt som jag märkte hur mina kinder hettade till. De där ögonen kände jag igen. Jag har sätt dem förut. Men vart? Jag funderade ett tag men bestämde mig tillslut för att bara strunta i det.
När jag och Jen var båda färdiga gick vi och lämnade kopparna och tallrikarna på ett ställ och började gå mot utgången. Killarnas bord var väldigt nära utgången och Jen tar tag i portshantaget.
"Are you shore it is that girl Steffani?" Hörde jag någon av dem säga. Jag vände mig om och märkte att Jen gjorde det samma. Jag tittade frågande på dem och de såg mig och Jen stå där och glo på dem.
"Who said Steffani?" sa Jen och tittade frågande på killarna.
"Me." sa den ena killen med krulligt hår. Nu kände jag igen honom också.
"Uhm.. do we know you?" sa jag frågande och tittade på dem.
"No, our maybe I don't uhm understand.." sa den blonda killen med lite irlänsk dialekt och tittade frågande på de andra. Jag kollade ner på byxorna han hade på sig och började fnittra lite åt fläcken men försökte dölja mitt fnitter. Han tittade på mig och sedan ner på byxorna och fick väldigt rödrosiga kinder. Jag förde blicken över killarna och fastade på han jag tidigare fått ögonkontakt med.
"Uhm is it you who is Steffani?" frågade han mig med lite utlänsk men brittisk dialekt.
"Uhm, yea." sa jag och tittade ner på mina fötter och kliade mig lätt i nacken.
"We met yesterday, uhm we talked and you walked out of a taxi and.. uhm" Han lät väldigt osäker. Han härmade mig lite i sin blyghet och började också klia sig lätt i nacken. Jag skummade igenom mitt minne och igår kvällen jag innan inte alls kom ihåg kom nu fram i huvudet
"Yeah thats right! Now I remember! heh yeah" sa jag efter en liten tystnad.
"Var han den dära snygga killen du sprang in i igår?" sa Jen och tittade förvånat på mig. Hon la sin hand på munnen och spelade förvånad.
"Haha What?" sa en annan av killarna med brunt hår kammat åt sidan. Han värkade väldigt pigg och det var han som skrattade högst tidigare vid den dära spillningen.
"Haha yeah ehm haha we talk swedish" sa Jen och fnittrade lite och tittade lite på han med krulligt hår.
"Okey so you are from Sweden" sa ennu en annan av killarna som var väldigt lugn.
"uhm yesssss" sa jag och märkte inte så mycket att mitt "s" var långt.
"Fun! we've been there once" sa den smått spralliga killen och la armen över han med krulligt hår.
"haha yeah your candy are really god" sa han med krulligt hår och blinkade lite medans han flinade.
"Yeah hehe" sa Jen och man såg tydligt hennes rådnad. "Steff uhm we need to go. I think Rick have been calling me now while we've been here soooo.. I really wanna go to the hotel.. uhm" sa Jen och var riktigt blyg nu.
"Okay let's go!" Sa jag och började gå. Den lite spralliga killen sprang fort fram till porten och öppnade den.
"Good bye babe" sa han till Jen som var nu röd som en tomat.
"Thanks" sa hon tyst och log mot killarna och vinkade hejdå.
"Goodbye guys!" sa jag och vinkade och jag kände hur kinderna hettade till igen.
"Goodbye babe" sa den lite utlänska killen. Jag såg i ögonvrån att han ställde sig upp. Jag kände att han tog tag i min hand. Nu hade jag hade något i handen.
"My name is Zayn by the way" sa han och hans kinder blev röda på direkten.
"haha, okay" sa jag och kinderna rodnade till igen. "Goodbye Zayn" Sa jag med ett léende på läpparna och började sedan gå ut änu en gång. Det jag hade i  handen la jag i byx-fickan och orkade inte titta var det var.
Jag och Jen vinkade änu en gång och gick iväg mot vårt hotell.
Vi gick in i hotellrummet och Jen gick rakt mot sitt rum och tog sin mobil. Jag hörde att hon började prata med någon och antog att det var Rick och började gå mot mitt rum och tog ut allt jag hade i byx-fickorna och tog upp min mobil. Klockan hade redan hunnit blivit fyra och jag bytte om till en lite skönare variant. Jag gick ut till Jen som stog och var jätte glad.
"Var det Rick?" frågade jag men jag visste redan vad svaret var.
"Ja! och jag saknar honom redan och han mig!" Sa hon och var lika glad som alltid att få prata med honom.
Jag gick mot soffan i vardagsrummet och märkte att Jen iaktog mig medans jag satte mig i stort sätt hoppade i soffan framför tv:n och satte på den.
"Varför har du bytt om? Vi ska väll ut och upptäcka London?" sa hon och startade sitt ''Sad-face''.
"Neeej, jag ooooorkaar inteee" sa jag och lät barnslig. "Vi kan upptäcka London en annan dag. Vi har hela sommaren på oss. Kan vi inte bara chilla lite?" sa jag och började göra mina valpögon.
"Fine!" sa Jen och skuttade ut till sitt rum.
Senare kom hon tillbaka och hade nu på sig sin neon oranga One Piece.
"Du vet den dära..." sa hon och letade efter ett ord som hon tydligen aldrig hittade.
"Den dära.." sa jag och tittade frågande på henne.
"asså den dära killen." sa hon efter några sekunders tänkande.
"Zayn?" frågade jag och tittade undrande på Jenna som satt och bet lätt i tumnageln.
"Ja, precis!" sa hon glatt. "Du skulle tagit hans nummer! Det kan ju inte vara en slump att ni träffas två dagar i rad och pratar med varrandra båda gångerna, Han var ju snygg!"
"Det kanske jag skulle ha gjort, men nu gjorde jag inte det" sa jag och tittade lite undrande på Jen.
"Jag tror han gillar dig" sa Jen efter ett tag. Jag brast ut i skratt och tittade sedan på henne.
"Dröm och glöm" sa jag och tog sedan kontrollen och bläddrade bland kanalerna.



WOOOOOHOOOOOO! Kapitel 3 UUTEE! Jag har inte haft tid att skriva så mycket men nu kom den ut iallafall!! :D Vad var det hon fick i handen tror ni? Vad tycker ni over all?
8 Kommentarer till nästa kapitel? KÖR HÅRT!! ;) xxx

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahaha älskar den jag skratta typ hela tiden Gud vad pinsamt det skulle vart i verkliga livet om detta skulle hända(kanske inte just med one direction men ändå) hahah fortsätt så här love it!!!!!!!!!!

2012-04-02 @ 21:11:22
Postat av: Anonym

Kom igen skriv kommentar gör vad som helst bara hon fortsätter skriva

2012-04-04 @ 14:14:49
Postat av: Maja

Jäättebra! Meeer! :'DD

Kolla gärna in min novellblogg, och kommentera... Skulle bli jätteglad! :')<3

2012-04-04 @ 21:04:42
URL: http://1directionff.devote.se/
Postat av: Erica

Älskar hur du skriver och det blir bara mer spännande och spännande. Snälla skriv mer :)

2012-04-05 @ 11:55:53
Postat av: Barbara ♥

F***n vad bra! det blir bättre och bättre :D♥

SKRIV MER! JAG VILL SE MER! xxx

2012-04-06 @ 17:30:34
Postat av: Anonym

KOMMENTERA!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-04-07 @ 15:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0