Kap 10 - Those Glasses

Previous - (Fredag)
Do you wanna hang out with me and the other boys tomorrow? :) x frågade han och jag svara,
Yeah! That should be really fun actuatelly... I'll bring Jenna! :)) xx svarade jag och struntade i den chockartade situationen och blev förväntans full över morgondagen.
"Du följer med och är med One Direction imorn va" sa jag och blinkade till Jen.
"Säg inte One Direction det låter så konstigt." sa hon och jag nickade. "Självklart hänger jag med!" sa hon sedan och log mot mig. Jag log tillbaka och vi tittade på varrandra. Det vibbrerade och lät från mobilen och jag tog upp den. Jag öppnade den och lästa Ofc you'll bring her ;) I can't wait! Were do we meet? :) xx Jag log för mig själv och svarade I can't wait either! ;D Can we meet at the sea there we... kissed? ;)) xoxo jag skickade och fick svar snabbt. Okay babe ;) xxx



Jennas Perspektiv - (en vecka senare) 13.43

"Ska vi träffa boisen senare idag eller?" hör jag från hallen. Jag orkade inte svara utan bara log för mig själv framför spegeln medans jag satte på mina örhängen. Jag märkte hur Steff suckade i hallen och vred på sig. "Jag tar det som ett ja" sa hon och slog in ett nummer på mobilen. Antagligen till Zayn. De har vart med varran varje dag nästan. Det har bara vart Steff å Jag i 5 dagar på hela tiden då vi är här. Hon har till och med nästan sovit hos dem! Fast hon ville nt att jag skulle gå hem mitt i natten själv och vi har ju lovat att ta hand om varran så hon följde med mig hem. Det är ju inte så att jag inte gillar att vara med killarna men asså vi kom ju hit för att umgås med varran. Inte för att vara med One Direction i 3 månader. Okej vi ville ju ragga killar, eller rättare sagt hon ville det, men iallafall! Jag avbröt min tanke med att jag kom på att Rich inte ringt mig på flera dagar. Jag undrade varför å bestämde mig att ringa honom. Jag tog upp mobilen å gick in på kontakter. Jag ångrade mig snabbt å la tillbaka mobilen i ficka. Jag ringer sen, tänkte jag högt och gick till hallen och satte på mig skorna. Jag tittade efter Steff som pratade i telefonen och såg riktigt lycklig ut. Det var länge sedan jag såg Steff vara så glad över en kille. Hon har inte riktigt vågat på ett seriöst förhållande sedan vi var 14. Hon var tillsammans med en kille som hette Filip som var ett år äldre än oss som hon då hade sett han å någon tjej rå hångla med någon tjej hon inte visste vem det var. Hon grät hela dagarna förutom i skolan. Hon vart så krossad. I ca 3 år har hon vart singel å aldrig vågat gå nära en kille. Inte äns titta. Och han har vart rätt avis på mig eftersom jag har ju den finaste, snällaste killen i världen! Vi har ju vart tillsammans i 4 år nu! Han skulle aldrig göra något som Steffs förra ex gjorde! Aldrig! Han skulle inte äns tänka tanken! Vi älskar varran för mycket för otrogenhet och dumheter. Åh var jag saknar honom!
Jag tittar upp och tittar efter Steff. Hon lägger ner mobilen i fickan och går mot mig.
"Han är redan här nere!" sa hon och log brett.
"Let's go then!" sa jag och inte för nu la jag märke till hennes outfit. Hon hade lockat håret riktigt mycket. Det såg kort ut gämfört med hennes vanliga hår längd. Han hade på sig ett par höga, vita shorts och en beige genomskinlig topp med ett vitt linne under. Vi tog trapporna ner och ine vat jag varför. Antagligen ville väll Steff göra en fin entré för Zayn genom att gå ner snyckt för trappan. Men det ända jag kunde tänka på var Rich! Saknar verkligen honom! Hans finhet och godhet! Konstigt att han inte har ringt...


Zayn's Perspektiv -
Där kom hon. Ner för trappan. Inte fören nu ser hon mig och börjar små springa. Hon var så sjukt fin.
Jag börjar gå fram mot henne å räcker ut armarna och får en perfekt kram, en sådandär bara hon kan göra. Vi har kännt varran i bara ett par veckor, men det känns som evigheter. En fantastisk tid jag alltid kommer ha med mig! Vi är kära, förälskade och jag har aldrig varit så lycklig över att träffa en tjej  förut. Hon är bara så, perfekt. Jag tittar ner på henne och hon tittar up.
"Hey babe" sa jag och dränks i hennes vackra ögon. Hon lytar sig mer mot mig och kysser mig och jag besvarar den. Varenda kyss från henne är ett paradis av glädje. Jag ser lite längre bort att Harry har gått till Jenna och gett henne en -Hej på dig kram- sedan går de andra killarna till henne å ger henne en -hej kram- de me. De vänder sig mot oss och vi släpper taget. Jag går fram till Jenna och ger henne en hälsnings kram och de andra till Steff.
"What a hug party!" hör jag Louis säga och le lite. Jag ser Harry titta på Jenna. Han försöker få ögonkontakt men Jenna är i sina egna tankar. Harry har pratat rätt mycket om henne i ett par dagar. Han har flirtat och försökt länge även fast han vet att hon har en pojkvän. Jag börjar faktist tro att han gillar henne. Mer än vänner, fast att han försöker att dölja det, eftersom hon har en kille liksom. Borde prata med honom sen, lite alvar. Jag pratade nämligen med Jenna förut, Hon hade en kille som hon var lyckligt kär i och vart tillsammans med i.. 3 år. Elr 4.. elr(?) nä jag vet inte. Något sådant var det iallafall.
Alla små chattrar med varran och vi börjar gå mot gallerian. Efter ett par timmars nöje går in på en accesoar affär och jag tar på mig ett par fake glasögon och 'poce-ar' framför Steff medans hon fnittrar och tar ett foto.
"You actuatelly kinda sexy in those glasses" sa hon och blinkade mot mig. Hon blev smått röd om kinderna och väntade på svar.
"So you like these?" frågade jag och tittade in i hennes ögon.
"Yeah really much" sa hon och log stort.
"Then I'll take it" sa jag och började gå mot kassan.
"What?" sa hon och gick efter.
"I'll buy it" sa jag och log mot henne. Hon log brett mot mig och vi ställde oss i kön. "Do you and Jen wanna eat with us tonight? We're gonna it at Nandos" Jag fnissade lite för mig själv och fortsatte. "Niall chosed the dinner for today" sa jag och tittade mot hans håll. Han stog bredvid Liam, Louis och Jen som stog och tittade på hattar. De skrattade smått och pratade för fullt. Jag tittade längst väggen och såg Harry titta på dam-smycken och snegla mot Jenna. Han tog en av dem och började gå hit till kön. Han ångrade sig efter några sekunder och hängde tillbaka det.
"We'd loved to" sa Steff och jag tittade på henne igen. Hon mimade något till Jenna och hon nickade.
"Great" nästan ropade jag ut och gav henne en lätt puss på munnen och vände mig mot hon i kassan. Jag betalade glasögonen och satte på mig dem direkt efter.
En flicka i 15 års åldern kom fram till mig och frågade om ett foto och mer än självklart sa jag att det gick bra.
"Is it true that she is you girlfriend?" sa hon efter att tagit fotot och pekade på Steff.
"Yes it's true" sa jag och log mot henne. Fanet gick fram till Steff och viskade i hennes öra. Steff la handen på munnen och började nästan skratta. Hon blev aldelles röd om ansiktet och svarade,
"Who learned you those things?" sa hon och kvävde ett skratt. "No we havn't" sa hon och fanet nickade.
"Your lucky, take care of him for me OK?" sa fanet och Steff log.
"I know, and Yes I will take care of him, I promise" sa hon. Hon var så sjukt fin och så sjukt snäll och accepterade alla fans. Jag tror hon tyckte det var lite kul med den ändå. Hon tittade på mig och fanet gick till de andra killarna och bad om ett foto. Hon frågade Harry något och han rådnade han också och vifftade på huvudet från höger till vänster. Flickan gick iväg nöjt och inte förs nu väcktes min nyfikenhet på vad hon sa till Steff med tanke på hennes reaktion.
"What did she asked?" frågade jag Steff och hon började fnittra.
"You don't even wanna know" sa hon och härmade Liams tonart från någon dag innan när killarna hade vart lite perversa i humorn.
"I wanna know" sa jag, så nyfiken som jag var.
"okay" sa hon och harklade sig. Hon lutade mot mig och viskade i mitt öra,
"She asked if you had 'banged' me" sa hon och rådnade och fnittrade lite. Jag brast ut i skratt och Steff med. Vi lugnade ner och och jag kramade om Steff. Jag lutade mig mot henne och våra munnar möttes och där stog vi nu och kysstes.
Plötsligt hör jag Liams röst.
"Come on guys, we're going to Nandos now" ropade han och vi avbröt den underbara kyssen och små sprang till de andra som var påväg ut från gallerian.
"Wait guys! I need to do something" sa Harry och vi stannade upp och väntade på han medans han sprang tillbaka till affären.



Jennas Perspektiv - (23.01)
Hela dagen hade gått och alla var mätta och belåtna och vi satt å tittade klart på en film. Det var säkert bara 10 minuter kvar på den. Niall hade somnat och inte förän nu kom jag på att jag skulle ringa Rich. Jag går iväg och tar upp mobilen.
"Where are you going?" hörde jag Harry säga. Jag pirrade lite i kroppen av att höra hans röst. Jag ignorerade pirrandet eftersom jag visste att det inte var bra, eftersom jag har ju Rich.
"I'm going to call my boyfriendm i'ts going to take about 10 minutes so be right back" sa jag och gick in i Harrys sovrum. Vi var nämligen i Louis och Harrys lägenhet.
Jag slog nummret till Rich och han svarade efter rätt många signaler.
"Hej jag är lite upptagen, kan jag ringa senare" sa han och lät anfådd.
"Hej Rich" sa jag lite osäkert. Varför var han anfådd?
"Oj! Hej. Jen! Jag tänkte ringa dig" sa han och lugnade ner sig lite.
"Varför har du inte ringt tidigare?" frågade jag och väntade på svar.
"Kan du gå ut får ett par minuter?" sa han till någon i rummet. Jag hörde en ljus röst som svarade och en dörr som öppnades och stängdes.
"Hej älskling" sa han och harklade sig. "Jag har gjort något dumt, typ, eller jag måste berätta en sak" sa han och tystande.
"Vad då?" sa jag och väntade förväntansfullt på ett svar. Det var så skönt att få höra hans röst. "Jag har vart så orolig! Du har ju inte ringt och jag har saknat dig älskling" sa jag innan han hann svara.
"Jo det är så att" han tog en paus och han darrade i rösten. "Jag älskar dig men asså" han tog en paus till.
"Vadå Rich?" sa jag och väntade.
"Jag har vart otrogen mot dig" sa han och jag tystnade. "grovt" sa han igen. Jag kände hur mina ögon blev tår fyllda och jag harklade mig.
"Vad fan sa du?" sa jag och kunde inte hålla tillbaka tårarna. "VAD FAN SA DU?!" skrek jag ut den här gången.
"Jo, medans du var borta, har jag träffat en tjej, som är snygg, skit snygg"
"VAD ÄR DET DU SITTER OCH SÅGER RICH?! HAR DU KNULLAT ÄN JÄVLA HORA ELLER?!" skrek jag enu en gång. Min ilska gick upp högre och högre i statistik och jag kände hur jag kokade av ilska.
"Jenna, jag förstår din ilska" han hade slutat darra i rösten nu. "Och jag tänker inte ångra det jag gjort riktigt" sa han och jag kände hur tårarna rann i floder ner över mina kinder. "Du vill ju liksom aldrig, och jag vill vara med henne, jag har liksom tappat dig" Ilskan i kroppen steg ut i armarna till händerna. Jag slog handen i stengolvet och det gjorde fruktansvärt ont. Men jag brydde mig inte. Jag tittade på handen och såg att jag börjat blöda. Men jag brydde mig inte.
"FAN DIG RICH! MÅ DJÄVULEN TA DIG I RÖVEN Å MÅ DIG LIDA! DET ÄR SLUT DIN IDIOT OCH JAG HATAR DIG" jag stängde hastigt av samtalet och jag kände hur ansiktet brände. Jag grät fortfarande i floder. Jag var krossad, sönder. Helt, helt förstörd.


MEN KOLLA! Fick lite skrivar lust idag så jag skrev detta kapitel nu efter skolan ÄVEN fast jag ska plugga till prov. Oooops(!) x'D     + Jag hinner inte läsa igenom det eftersom jag ska plugga så ni får stå ut med lite sllarrvgfeel här och var ;P
Aja hoppas ni gillar det. Kommentera vad ni tycker! Kram! - Emilia xx

Kommentarer
Postat av: Milla

GRYM!!!!!!!

Längtar till nästa kapitel :) <3

2012-05-28 @ 20:37:49
Postat av: Anna

Braa slut nu händer det nåt!!! Och nu kan hon bli ihop med Harry!!

2012-05-29 @ 21:37:02
Postat av: ZZZZZZZZZZZZZZandra

JDWOFJOJFIOCMKEOFJERUGYUVNDSMCNDCERWQPDEKJDKWKOPEQERIWPERIWPORUIWPOIPQEEROEWPRIEWPRQPEIQWPEWPRI SKRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIV MEEEEEEEEEEEEEEER DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!! <33333333333333333333333333333

2012-05-31 @ 20:54:53
URL: http://harrystory.blogg.se/
Postat av: Becca

Jaaaa :D<3

2012-06-01 @ 21:02:16
URL: http://beccamillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0